Началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски стана дядо на първороден

...
 Началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски стана дядо на първороден
Коментари Харесай

Ето я снахата на ген. Мутафчийски

  Началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски стана дядо на първороден внук в разгара на пандемията през 2021 година Едва две години след щастливото събитие „ Ретро " се снабди с неповторима фотография, на която участва и неговата снаха.

На фамилния кадър театралничат брачната половинка на хирурга Елена дружно с двамата им синове близнаци Марк и Александър, както и половинката на Александър. Русокосата госпожица не е известна в общественото пространство, а двамата с Александър били влюбени от дълги години, преди да ги сполети щастието да станат родители  на първороден наследник.

Внучето на генерала, което проплака при започване на април през 2021 година, се споделя Виктор и е кръстено на него. Семейството на шефа на НОЩ, който действаше по време на пандемията от Ковид-19, избират анонимността и не обявяват персоналния си живот в обществените мрежи. Жената на ген. Мутафчийски — Елена, е психиатър по специалност и точно медицината ги събира още на младини.

Макар израснали в семейство на двама изключителни медици, синовете на ген. Мутафчийски не припознават лекарската специалност като своя . Близнаците Марк и Александър, родени през 1994 година, потеглят по пътя на правото и стопанската система. Марк приключва финанси, а брат му Александър, който е към този момент млад баща - право в университета „ Ню- касъл " в Англия. Баща им изцяло поддържа избора им, тъй като през годините най-вече страдали от непрестанната му липса вкъщи за сметка на безкомпромисното осъществяване на лекарския му дълг.

Любопитна детайлност е, че по време на пандемията и други- те двама доайени на НОЩ проф. Тодор Кантарджиев и доцент Ангел Кунчев се снабдиха със снахи . В края на 2020 година Кантарджиев също стана дядо на първороден внук, кръстен на него. С правоприемник го подариха синът му Весел, който е доцент и е шеф на Клиниката по дерматология във ВМА, и снахата Илиана. И тя е кожен лекар и практикува в известна частна столична клиника за естетични процедури. Двамата към момента не са вдигнали женитба, въпреки да имаха проекти за такава.

Под венчилото обаче мина синът на доцент Ангел Кунчев. През септември предходната година Тодор Кунчев, който също е доктор, се взе с дългогодишната си половинка Мария на обилна градинска гала в първокласния комплекс „ Вила Екатерина " край Вакарел. Младият доктор Кунчев към момента не е дарил татко си с внуче, само че с половинката му работели интензивно за нов член на семейството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР